«

»

Φεβ 24 2017

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο σχολείο Ε.Κ.Κ.Ν.Α

DSCN2066

Την Τετάρτη 22/2/2017 στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνιολογίας πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ΄ τάξης στο σχολείο του Ε.Κ.Κ.Ν.Α (Ειδικό Κατάστημα  Κράτησης Νέων Αυλώνα).

Συγκεκριμένα πήγαν 20 μαθητές της Ανθρωπιστικής Κατεύθυνσης του σχολείου μας, με συνοδούς καθηγητές την κ. Γ. Κατσιμάρδου και τον κ. Α. Κατσακιώρη, καθώς και την επιμελήτρια ανηλίκων Αγρινίου κ. Ε. Μανιάκη.

Την ομάδα του σχολείου μας υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του αντίστοιχου σχολείου του Ε.Κ.Κ.Ν.Α ο διευθυντής του κ. Π. Δαμιανός. Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα και οι δράσεις και των δυο σχολείων, ακολούθησαν ερωτήσεις και έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές και των δυο σχολείων. Στους κρατούμενους μαθητές προσφέραμε πράγματα που είχαν ανάγκη, τα οποία αγοράσαμε και συγκεντρώσαμε με την βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των καθηγητών του σχολείου μας.

Η εμπειρία ήταν για όλους μας ουσιαστική, μοναδική και αξέχαστη.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>