«

»

Σεπ 28 2017

Εκλογές 5-μελών και 15-μελούς για το σχ. έτος 2017-18

6εκλογέςΤην Τρίτη, 26-09-2017 και την Πέμπτη, 28-09-2017, έγιναν οι εκλογές για τα μαθητικά συμβούλια 5μελή και 15μελούς αντίστοιχα για το σχολικό έτος 2017-18 στο 6ο ΓΕΛ Αγρινίου. Συγκεκριμένα η εκλογική διαδικασία για το 15 μελές διεξήχθη ομαλώς σε ένα ευχάριστο και δημοκρατικό κλίμα με ομιλίες των υποψηφίων προς τους συμμαθητές τους για να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και τις προτάσεις τους. Το σχολείο μας επικροτεί τον σκοπό ανάδειξης μαθητικών συμβουλίων σύμφωνα με τον οποίο: «Οι μαθητικές κοινότητες, καθαρά παιδαγωγικός θεσμός, που συνδέεται άρρηκτα με την εκπαιδευτική διαδικασία, αποτελούν το χώρο για την ανάπτυξη της μαθητικής πρωτοβουλίας μέσα στο σχολείο, αποτελούν κύτταρο δημοκρατικής ζωής, όπου, με το διάλογο και τη συμμετοχή οι μαθητές με πνεύμα συνεργασίας, ασκούνται στη δημοκρατική διαδικασία και στη συμμετοχή τους στα κοινά, μελετώντας και προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματα που τους αφορούν.»

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες μαθητές αλλά και σε όλους για τη συμμετοχή τους και την άψογη λειτουργία της  εκλογικής διαδικασίας. Καλή συνεργασία!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>