«

»

Σεπ 04 2023

Επίσκεψη αποφοίτων 1983 στα πλαίσια Reunion συνάντησης

reunion6ogel
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου θα πραγματοποιήσουν απόφοιτοι του 1ου Γενικού Λυκείου της τάξης του 1983. Υπενθυμίζουμε ότι το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου στεγάζονταν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας εκείνη την εποχή. Η ανακοίνωση των αποφοίτων έχει ως εξής:
R E U N I O N 2 0 2 3
1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Α π ό φ ο ι τ ο ι 1 9 8 3.
40 χρόνια μετά …..
Αγαπημένοι μου συμμαθητές,
Ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία. Ο χρόνος κάνει κύκλους. Γυρνάμε πίσω στους κύκλους.
Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , είναι το «νόστιμον ἦμαρ».
Σμίγουμε όλοι μαζί…
Συνάντηση συμμαθητών 40 χρόνια μετά…
Για νοσταλγική αναδρομή στα μαθητικά χρόνια…
Με έντονη μέσα μας τη νοσταλγία για την πιο ανέμελη περίοδο των έως τώρα χρόνων μας, σας π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε στο ταξίδι των αναμνήσεων, των αναπολήσεων, για τα 6 χρόνια που μοιραστήκαμε τη γνώση, το παιχνίδι, την τρέλα, την αγωνία, τη χαρά, το θυμό, την επιτυχία, την αποτυχία, τη δυσαρέσκεια, το φθόνο, την αγάπη, το σεβασμό, την ικανοποίηση, τη ζήλια, την αλήθεια και το ψέμα.
Ελάτε να τα θυμηθούμε όλα αυτά, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, στις 6:00 το απόγευμα, στο σχολείο μας, 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( Μαρίνου Αντύπα 41).
Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο παλαιό μας σχολείο αποφοίτησης, σημερινό 6ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( Δημητρίου Γούναρη 22Β)….θα πάρουμε και παρουσίες… και στη συνέχεια στο ΔΕΙΛΙΝΟ (Χαβέλλα 12, Αγρίνιο, τηλ. 2641055888) με καφέ ή ποτό θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή των αναμνήσεων των μαθητικών μας χρόνων…
Υ.Γ. Άλλωστε κάποτε (2003) δώσαμε την υπόσχεση πως « στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…»
Σας περιμένουμε!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>