«

»

Μαρ 09 2016

Δειγματική Διδασκαλία Αγγλικών

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Την Τετάρτη 17/2/2016 πραγματοποιήθηκε στο 6ο ΓΕΛ Αγρινίου δειγματική διδασκαλία στο μάθημα των Αγγλικών με θέμα «Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις» για εκπ/κούς Αγγλικής Γλώσσας των Λυκείων της περιοχής Αγρινίου. Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της παρουσίασης ήταν η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ06 κ. Τσώλου Ολυμπία και η εκπ/κός Αγγλικής Γλώσσας .
Η διδασκαλία έγινε με τη συμμετοχή της Α3 Τάξης του σχολείου μας. Χρησιμοποιήθηκαν διαδραστικά μέσα μάθησης και αξιοποιήθηκαν σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ακολούθησε συζήτηση με τους εκπ/κούς για την αξιολόγηση των προσεγγίσεων και τη βελτίωση των διδακτικών μεθόδων που ακολουθούνται σήμερα στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας στη Δ/βμια Εκπ/ση.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>